«Καρναβάλι Ορχομενού 2020» …έρχεται

Σε ρυθμούς καρναβαλιού εισέρχεται ο Ορχομενός προετοιμάζοντας τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 23 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθούν με τη μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και δεκαετίες, η Τ.Κ, όλοι οι σύλλογοι και φορείς, της πόλης εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία του πιο ξακουστού καρναβαλιού της Στερεάς Ελλάδας. 
Το ξεκίνημα – ζέσταμα για τη μεγάλη παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με τον πρωτότυπο αγώνα μασκαρεμένων δρομέων, το γνωστό και θεσμικό γεγονός πλέον, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ιστοσελίδα του Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά, asopichos.gr.

Πρόκειται για το 5ο Maskarun που κάθε χρόνο μεγαλώνει και περισσότερο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Περισσότερες πληροφορίες για ώρα έναρξης, σημεία διαδρομής, εκκίνηση – τερματισμό κλπ. όπως και για τις εγγραφές – συμμετοχές μπορείτε να βρείτε στο: Http://maskarun.gr

Συνέχεια…. το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, με την 4η Νυχτερινή παρέλαση άρματος με συμμετοχή όλων των καρναβαλιστών από όλα τα group κι όχι μόνο! Η νυχτερινή παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίου Σώζοντος ώρα 19.00 και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, όπου θα στηθεί και το ανάλογο…party.Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας  ξεκινάει, ώρα 16:00 από τα πέτρινα! Κυριακή 01 Μαρτίου 2020.

Η ομάδα εθελοντών του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού, δίνοντας κάθε χρόνο έναν τιτάνιο αγώνα, έχει ετοιμάσει με μεράκι, μαστοριά και περίσσιο χιούμορ και φέτος, τα άρματα που θα πλαισιωθούν από 1οο-άδες καρναβαλιστές με τα αντίστοιχα group τους.

Τα καταστήματα της πόλης, είναι προετοιμασμένα να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και φυσικά όλο το διάστημα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, δε θα λείπουν και τα οργανωμένα Party από κάθε μπαράκι με μασκαρεμένες βραδιές και ξεχωριστές μουσικές!

Σχετικά